Vertoning film Dag Max

Naam evenement:
Vertoning film Dag Max
Datum:
17 augustus 2018
Tijden:
aanvang: 15:00 uur
Locatie:
de Bibliotheek Bergen op Zoom
Toegangsprijs:
gratis
Kaartverkoop:
Via e-mail (onder het bericht)
Organisator:
Bibliotheek Het Markiezaat
Website:
www.markiezaatsbibliotheken.nl
E-mail:
info@markiezaatsbibliotheken.nl
Telefoon:
0164-243450

Beschrijving

 

In de Bibliotheek Bergen op Zoom wordt de film Dag Max vertoond.

De makers van Filmcollectief Chillground die deze spannende vakantiefilm hebben gemaakt zijn ook van de partij. Ze vertellen over de totstandkoming van de film en wie weet kunnen de bezoekers ook met de acteurs op de foto… Een mooie afsluiting van de vakantie!

Dag Max: een film van Chillground

Als de 13-jarige Max in de zomervakantie thuis komt wordt hij door zijn ouders verrast met heel zonnig nieuws: ze gaan op vakantie en wel die middag nog. Max heeft een vakantie vol voetballen en spelletjes spelen voorzien, maar met zijn ouders naar een of andere saaie camping is wel het laatste waar hij zin in heeft. Max raapt zijn enthousiasme bij elkaar en besluit: dit wordt een leuke vakantie!

Aangekomen op Camping ’t Wederzien, waar Max op zijn 4e al eens met zijn ouders is geweest, ontmoet hij de Campingbaas: een bijzonder figuur met een groen Campingbaas-pak, een fraai hoedje met wat veertjes erop en een prachtige krulsnor. De Campingbaas vertelt dat er voor kinderen niet veel te doen is op de camping en Max ziet inderdaad alleen maar oude bejaarde mensen rondlopen.

Als de avond valt en de vouwwagen is opgezet rijdt er een mysterieuze grote camper het terrein op. De camper wordt tegenover de vouwwagen van Max geparkeerd. Jessica, een bekakte chique dame die nog snel de laatste zonnestralen van de dag mee wil pikken stapt uit. Achter haar aan komt Julia, een leeftijdsgenootje van Max waar hij in eerste instantie niets van moet hebben. Wat heeft Julia allemaal voor stiekems te verbergen?

Aanmelden via activiteiten@markiezaatsbibliotheken.nl

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven