Vier de zomer met de Soroptimisten voor WiBoZ!

Naam evenement:
Vier de zomer met de Soroptimisten voor WiBoZ!
Datum:
21 juni 2019
Locatie:
Fort Smakelijk
Toegangsprijs:
€29,50 p.p. (excl. drankjes)
Kaartverkoop:
aanmelden via e-mail (zie bericht)
Organisator:
oroptimisten Bergen op Zoom e.o.
E-mail:
soroptimisten.bergenopzoom@gmail.com

Beschrijving

De serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom e.o. organiseert op vrijdag 21 juni, de langste dag van het jaar, een Italiaanse avond voor het goede doel. In samenwerking met Il Forte Gustoso (Fort Smakelijk) en onze hoofdsponsor Albert Heijn ‘’De Zeeland” zorgen de Soroptimisten voor een feestelijke avond: een Italiaans 4-gangen diner aan lange tafels vol heerlijke wijnen met bijpassende muziek en een hoop gezelligheid.

Kees Bronkhorst, chef-kok van Il Forte Gustoso, en zijn keukenbrigade staan klaar om de gasten optimaal te verzorgen. De opbrengst van deze avond gaat naar Wooninitatief Bergen op Zoom. WiBoZ draagt zorg voor het realiseren en in stand houden van een zelfstandige kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een beperking. Een enthousiaste groep ouders is de uitdaging aangegaan om voor hun kinderen een appartementencomplex in Bergen op Zoom te realiseren waar zij zich thuis voelen. De verwachting is dat de bewoners in oktober 2019 hun eigen appartement gaan betrekken.

  • Inloop bij Il Forte Gustoso (Fort Smakelijk, Bernadettestraat 4 te Bergen op Zoom) is vanaf 18.30 uur; om 19.15 vangt het diner aan.
  • U kunt deze Italiaanse avond bijwonen voor een bedrag van €29,50 p.p. (excl. drankjes).
  • Aanmelden kan tot 16 juni via soroptimisten.bergenopzoom@gmail.com o.v.v. naam, aantal personen en keuze voor vlees of vis.
     
Over Soroptimist International club Bergen op Zoom
Soroptimist International, waarvan club Bergen op Zoom e.o. deel uitmaakt, is een internationale serviceorganisatie van vakvrouwen. Zij bundelen hun krachten voor met name de minder kansrijke vrouwen en kinderen over de hele wereld. De Soroptimisten ondersteunen lokale, nationale en internationale projecten. Dat doen ze door zelf de handen uit de mouwen te steken, hun netwerk in te zetten en/of door fondsen te verwerven. Er zijn wereldwijd 95.000 Soroptimisten verdeeld over 3100 Clubs in 130 landen. Voor meer informatie, zie: www.soroptimist.nl

Afbeelding van Divily via Pixabay

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven