Workshop Stoppen met Roken

Naam evenement:
Workshop Stoppen met Roken
Datum:
24 januari 2019
Tijden:
19.30 - 21.15 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Locatie:
Ontmoetingscentrum De Wittenhorst, Lindenlaantje1A, Halsteren
Toegangsprijs:
gratis
Kaartverkoop:
nvt
Organisator:
Vrijwilligersacademie
Website:
www.vrijwilligersacademieboz.nl
E-mail:
vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl
Telefoon:
06-39267945

Beschrijving

Stoppen met roken In elke roker zit een stopper, denk daarom eens na over je rokersidentiteit, dat kan zeker helpen. Vraag jezelf eens af of dit gedrag echt bij je past en hoe je jezelf zou omschrijven als niet-roker. Wie ben je zonder die sigaret?

Met deze scholing krijg je kennis over het roken, het stopproces en wat/wie je hierbij nodig heb, want uiteindelijk lukt het iedereen om over de drempel heen te stappen van een rookvrije toekomst. Eveline Benjert-Geluk is werkzaam als long en palliatief verpleegkundige in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Zij is rookstopcoach en begeleidt patiënten in het stoppen met roken.

Aanmelden? Ga naar www.vrijwilligersacademieboz.nl en registreer u op onze site door éénmalig een account aan te maken. Hiermee kunt u zich vervolgens eenvoudig inschrijven voor de training, workshop presentatie of cursus van uw keuze.

Daarnaast zijn wij altijd per email bereikbaar via vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl. Voor al onze trainingen geldt dat zij doorgaan bij voldoende deelnemers. U ontvangt hiervan tijdig een bevestiging.

Mathew MacQuarrie

 

Deel bericht:

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven