Donderdag 31 januari 2019

Evert Weys beëdigd als wethouder, Rick Simons opvolger als raadslid

De kersverse Wethouder Evert Weys en het nieuwe raadslid Rik Simons onvangen bloemen en felicitaties na hun benoemingen. Simons wordt daarbij ondermeer gelukgewenst door de GBWP-fractievoorzitter Akkaya. (tekst en foto's: Han Verbeem)

BERGEN OP ZOOM - Evert Weys (GBWP) is donderdagavond beëdigd als wethouder. Hij vervangt Arjan van der Weegen, die al geruime tijd herstellende is van een ziekte. Weys is vooralsnog voor de duur van drie maanden aangesteld, met de mogelijkheid van verlenging. 

Met de benoeming van Weys is er een plaats vrijgekomen in de raadsfractie van GBWP. De vrijgekomen zetel is dezelfde avond ingevuld door Rik Simons, die als eerstvolgende op de kieslijst stond en daarmee in aanmerking kwam voor opvolging. Binnen de GBWP-fractie is Aydin Akkaya de nieuwe fractievoorzitter. Hij wordt in zijn taak ondersteund door twee vice-fractievoorzitters: Betsy de Kock en Paul Schut.

Video: Wethouder Evert Weys legt de gelofte af, nadat een kiescommissie uit de raad de geloofsbrieven akkoord heeft bevonden.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties