Woensdag 6 december 2017

Mentorschap West-Brabant zoekt bestuursleden

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

ETTEN-LEUR - Mentorschap West- Brabant (MWB) is een zelfstandige Stichting die mensen helpt die moeite hebben om de regie over hun eigen leven te houden. Het gaat om beslissingen die genomen moeten worden betreffende verzorging, verpleging en behandeling. Een mentor helpt daarbij. Het bestuur tracht daartoe de vereiste middelen en organisatie te verschaffen. Uitbreiding met twee leden is nu gewenst.

Bij MWB zijn 2 coördinatoren en een administratief medewerkster in parttime dienst. Kerntaak van MWB is het werven en selecteren van mentoren en die koppelen aan een cliënt die niet meer in staat is voor zichzelf te zorgen. MWB is tevens verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van mentoren. Een mentor wordt benoemd door de rechtbank, die erop toe ziet dat gewerkt wordt binnen de wettelijke kaders.

Het huidige bestuur is één jaar in functie, bestaat uit vijf leden en heeft behoefte aan uitbreiding met twee leden. Bij voorkeur iemand met een sociaal juridische achtergrond en iemand met een PR-achtergrond, op minimaal HBO-niveau. Het bestuur vergadert 1x per maand over zowel lopende zaken als te ontwikkelen beleid en de verantwoording daarvan.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met de voorzitter, drs. B.W. Janse, telefoon 06-27331455, of een brief dan wel e-mail sturen aan het bestuur van de Stichting Mentorschap West-Brabant, postbus 55, 4780 AB Etten-Leur, e-mail info@mentorschapwestbrabant.nl

Meer informatie staat op de website www.mentorschapwestbrabant.nl.

Stockfoto: Pixabay/StockSnap


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties