Vrijdag 12 januari 2018

Twee mannen aangehouden met gestolen laptop

BERGEN OP ZOOM - Vrijdagmorgen vroeg zijn bij het benzinestation langs de A58 twee mannen aangehouden. In hun auto lagen twee gestolen laptops.

Agenten controleerden rond 4.00 uur twee inzittenden van een auto, die richting Roosendaal reed. Tijdens de controle ging de passagier er vandoor. Hij werd kort daarop aangetroffen en vertelde dat hij vluchtte omdat hij nog enkele bekeuringen moest betalen. Bij controle bleek dat niet zo te zijn. In de auto troffen de agenten twee laptops aan, waarover de mannen ook nog eens tegenstrijdige verklaringen aflegden. De twee mannen, beiden 21 jaar en afkomstig uit Utrecht, werden aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht.

Auto-inbraak

De laptops zijn in beslag genomen. Op het politiebureau bleek dat een van de computers op woensdag jl. bij een auto-inbraak in Bergen op Zoom aan de Bemmelenberg was gestolen. Hiervan had de eigenaar donderdagmorgen aangifte gedaan. De politie verhoort het tweetal en onderzoekt onder andere de herkomst van de andere laptop.

Bron: Politie.nl


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties