Zaterdag 16 november 2019

Twee verdachten aangehouden voor diefstal stroom

THOLEN / BERGEN OP ZOOM - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn te Tholen, omstreeks 01.00 uur, twee verdachten van diefstal stroom aangehouden. Eén van hen is een Bergenaar.

Surveillerende agenten zagen op de Oudelandsedijk een stroomkabel lopen van een elektriciteitskastje naar een woning. Uit onderzoek bleek dat het elektriciteitskastje, dat eigendom is van energiemaatschappij Enduris, was opengebroken. De agenten trokken de kabel uit het kastje en zagen toen dat het licht uitging bij een woning aan de Oudelandsedijk.

Meegenomen

Toen dat gebeurde kwam er een man uit de woning om te kijken wat er aan de hand was. Deze man, de bewoner van de woning, is aangehouden op verdenking van de diefstal van stroom. Ook een tweede man werd aangehouden. Hij is 23 jaar oud en komt uit Bergen op Zoom. Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden daar zaterdag gehoord. Bij hen is gereedschap in beslag genomen. Dat gereedschap is vermoedelijk gebruikt om het kastje open te breken.

Bron: Politie.nl


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties