Kerstijsbaan Bergen op Zoom

 

Grote Markt, Bergen op Zoom

zaterdag 10 december 2016 t/m zondag 08 januari 2017


StaBoz (Stichting Activiteiten en Promotie Bergen op Zoom) organiseert ook dit jaar weer de Kerstijsbaan op de Grote Markt. Dankzij vele vrijwilligers en gulle sponsors is de Kerstijsbaan inmiddels een begrip in Bergen op Zoom. Deze winter is de Kerstijsbaan geopend van zaterdag 10 december 2016 t/m zondag 08 januari 2017.


De algemene doelstelling van StaBoz en de Kerstijsbaan is verder uitgroeien tot een beeldbepalend element in aansluiting op de uitgangspunten van het evenementenbeleid van de gemeente Bergen op Zoom en verdere uitvoering geven aan het convenant ‘Duurzame Evenementen’ om zo onze sponsors een platform te bieden voor activiteiten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


Enkele specifieke doelstellingen van StaBoz en de Kerstijsbaan zijn: het promoten van Bergen op Zoom om zoveel mogelijk publiek naar het historisch centrum te trekken en het promoten van de schaatssport zodat grote groepen mensen hieraan actief deelnemen.


Onze doelstellingen bereiken wij onder andere door het sfeervol presenteren van de binnenstad, het aanbieden van schaatsuren aan scholen, openstelling van de ijsbaan voor mensen met een beperking (visueel gehandicapten, G-atleten en scootmobielers) en het organiseren van tal van activiteiten waaronder schaatsclinics door prominenten uit de schaatssport, zoals Annamarie Thomas, curlingcompetities voor scholen- en bedrijventeams, optredens van plaatselijke en regionale artiesten, een Bourgondische Santarun en een Winterfoor.


Wij bieden (maatschappelijke) stageplaatsen en stellen de ijsbaan beschikbaar voor goede doelen zoals Skate4Air, een organisatie die zich inzet voor de ziekte cystic fibrosis, en de voedselbank.


StaBoz realiseert dit alles in samenwerking met allerlei belanghebbenden, zoals de gemeente Bergen op Zoom, ondernemersvereniging Sterck, Stichting Samen Werken en de Rotaryclubs in Bergen op Zoom. 


Let op: in verband met speciale activiteiten en feestdagen kunnen afwijkende openingstijdens gelden. Zie hiervoor ook onze website en Facebookpagina: 

www.kerstijsbaan.nl / www.facebook.com/ijsbaan

Contact

Kerstijsbaan Bergen op Zoom
Postbus 895
4600 AW Bergen op Zoom
tel: 06-51806702
e-mail: info@sta-boz.nl
Website: www.kerstijsbaan.nl

Openingstijden

Maandag:
 10.00-22.00
Dinsdag:
 10.00-22.00
Woensdag:
 10.00-22.00
Donderdag:
 10.00-22.00
Vrijdag:
 10.00-22.00
Zaterdag:
 10.00-22.00
Zondag:
 10.00-22.00

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Netwerken

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven