Mea Dulcea

 

Vrouwenkoor Mea Dulcea uit Bergen op Zoom bestaat uit zo'n 27 enthousiaste vrouwen met een passie voor het zingen van hedendaagse en klassieke muziek. Wekelijks repeteert Mea Dulcea op woensdagavond onder leiding van dirigent Ted van der Heijdt. Regelmatig treedt Mea Dulcea op tijdens eigen concerten of festivals zoals Middelburg Volkoren Festival en Kunsten in de Monumenten in Bergen op Zoom. Ook het jaarlijkse kerstoptreden met mannenkoor Fortissimo in de kapel van 't Ketrientje is een mooie gelegenheid om Mea Dulcea te komen beluisteren. Op de website www.meadulcea.nl vindt u de actuele agenda van Mea Dulcea.

Op woensdagavond 5 oktober is er een openbare repetitieavond. We zoeken namelijk nog nieuwe leden voor alle stemgroepen. Vrouwen die willen komen luisteren en meezingen zijn vanaf 19.30 uur welkom. We zingen in het schoolgebouw De Driemaster aan de Maaslaan 10 te Bergen op Zoom. 

Behalve van zingen houden de vrouwen van Mea Dulcea ook van reizen. Zij maken dan ook geregeld buitenlandse koorreizen zoals afgelopen jaren naar o.a. Barcelona, Praag en Krakau. Tot slot is Mea Dulcea ook een betrokken koor. Zo collecteert Mea Dulcea jaarlijks voor het Prins Bernard Cultuurfonds en heeft twee keer meegedaan aan de Samenloop voor Hoop voor het KWF.

Contact

Mea Dulcea
Lamsoor 39
4617 JA Bergen op Zoom
e-mail: info@meadulcea.nl
Website: www.meadulcea.nl

Openingstijden

Woensdag:
19.30 - 21.30 uur Repetieavond. Locatie: De Driemaster, Maaslaan 10 Bergen op Zoom

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Netwerken

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven