Met Een Bek Vol Tanden

 

Met een Bek Vol Tanden is een theaterimprovisatiegroep. Die momenteel bestaat uit 8 diverse en unieke persoonlijkheden. Dankzij hun grote enthousiasme en creativiteit vormen zij samen meer dan de (optel)som der delen. Met een mix aan kwaliteiten, spontaniteit en flinke dosis energie zorgen zij voor een unieke theaterbelevenis.

Improvisatietheater is een theatervorm gebaseerd op spelplezier en interactie met het publiek. Het draait om samenwerken, lef tonen en genieten, waardoor de spelers elkaar, maar ook het publiek laten schitteren. De spelers verzinnen met input van het publiek het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke. Improvisatietheater is niet herhaalbaar en verdwijnt op het moment dat het gespeeld is. Het feit dat men niet weet wat er gaat gebeuren, zorgt voor een zekere onvoorspelbaarheid en spanning.

Meerdere keren per jaar organiseert Met Een Bek Vol Tanden thuiswedstrijden in Tapperij de Kroon. Daarnaast is het ook mogelijk om deze theaterimprovisatiegroep te boeken voor het opleuken van een receptie, een gezellige afwisseling voor een familiedag of vrijgezellenavond, een scène ter afsluiting van een (studie)dag of als teaser voor een congres. Daarnaast zullen zij in het begin van 2016 een beginnerscursus theatersport en improvisatie organiseren.

Contact

Met Een Bek Vol Tanden
Bergen op Zoom
e-mail: info@meteenbekvoltanden.nl
Website: www.meteenbekvoltanden.nl/

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Netwerken

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven