Stichting Facilitair Bedrijf

 

Stichting Facilitair Bedrijf, in de volksmond FB, is het centraal loket voor het culturele en maatschappelijk veld in en om Bergen op Zoom. Het FB is een non-profit organisatie met als doel het ondersteunen van culturele en maatschappelijke initiatieven tegen lage kosten. Wij hanteren stevige kortingen voor aangesloten verenigingen en organisaties zonder winstoogmerk. Deze lopen op tot 50% van de commerciële waarde.


Wij bieden: event materialen zoals podia, tenten, repetitieruimten, ateliers, opslag, vervoer, advies, creashop en diensten. Met onze partners voor licht, geluid, kostuums, decors en rekwisieten bieden wij alles voor evenementen. Open hier onze catalogus.

80 verenigingen en organisaties zijn aangesloten (lid)bij het FB. Het criterium om aangesloten te kunnen zijn en te profiteren van de lage tarieven is dat men een non-profitorganisatie is zonder winstoogmerk zoals:  cultuur / religie / toneel / culinair / scholen / Vastenavond / facilitair  / serviceclubs / welzijn / muziek / stoet en spel / overheid / theater

Wij zijn een vrijwilligers-organisatie en bieden werk aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Voor onze diensten werken werken wij samen met HIK, TOB, stichting Decorbouw, de Maria Ommegang en de Zoomvliet studio (roc) en stichting Samenwerken.
Contact

Stichting Facilitair Bedrijf
Blokstallen 3
4611 WB Bergen op Zoom
tel: 0164-240178
fax: geen fax wel Face Book: Stichting Facilitair Bedrijf Bergen op Zoom
e-mail: info@facilitair-bedrijf.nl
Website: www.facilitair-bedrijf.nl

Openingstijden

Maandag:
08.30 - 16.45
Dinsdag:
08.30 - 16.45
Woensdag:
08.30 - 16.45
Donderdag:
08.30 - 16.45
Vrijdag:
08.30 - 16.45
Zaterdag:
op afspraak
Zondag:
op afspraak

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Netwerken

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven