The MusiCompany

 

Op 17 maart 2003 is het idee ontstaan om een soort musicalvereniging op te richten. In de basis heeft The MusiCompany een simpele doelstelling: het op een zo hoog mogelijk artistiek niveau, in verenigingsverband, op niet-beroepsmatige wijze beoefenen van totaal theater (theater wat je ziet, hoort en voelt). Er zijn vervolgens audities gehouden waarin 3 disciplines centraal stonden, namelijk: zang, dans en acteren. Zo werkt het nu nog steeds. Wil je lid worden van TMC dan moet je auditie doen en goed bevonden worden in alle drie de disciplines.

Wat ons onderscheidt van andere theater- en musicalgezelschappen is onze zichtbaarheid naast de periode waarin we op de planken van een schouwburg staan. Totaaltheater houdt voor The MusiCompany niet op in de schouwburg. Naast onze grote voorstellingen proberen we jaarlijks minimaal 4 openbare optredens te geven in Bergen op Zoom en omstreken waarbij zang, dans en acteren zoveel mogelijk gecombineerd worden en wij gezelligheid en enthousiasme uitstralen.

The MusiCompany kiest voor publiekstrekker!
Na de succesvolle uitvoeringen van de Nederlandse musical Wat Zien Ik?! op 11, 12 en 13 juni 2015 in Theater De Maagd gaat de The MusiCompany een nieuwe uitdaging aan! Het seizoen is inmiddels gestart om op 22 t/m 25 juni 2017 de overbekende Broadway musical Legally Blonde op de planken te brengen. Deze grote productie herbergt maar liefst dertig rollen in zich en is de afgelopen tien jaar een ware kaskraker gebleken op Broadway, West End en in de Nederlandse theaters.

Musical Legally Blonde, 22 t/m 25 juni 2017 in Theater De Maagd. 

 

Contact

The MusiCompany
Postbus 142
4600 AV Bergen op Zoom
tel: 06-16329511
e-mail: info@themusicompany.nl
Website: www.themusicompany.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Hotels, campings & B&B's

Aannemers, schilders & klusbedrijven

Bloemenwinkels

Overheid & Samenleving

Lifestyle

Schoenmakers & sleutelservice

Politiek

KijkopBergenopZoom.nl

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven