Politie doet onderzoek na beroving aan de Holleweg in Bergen op Zoom

De politie heeft vrijdagmiddag onderzoek gedaan aan de Holleweg nadat een persoon hier was beroofd. Wat de dader(s) precies hebben buitgemaakt is niet bekend gemaakt. Eerder verspreidde de politie via Burgernet al een signalement van man. Op dit moment is de dader nog steeds voortvluchtig.

Bij een horecagelegenheid hebben agenten van het slachtoffer een aangifte opgenomen. De dader is een licht getint man en heeft een lang postuur. Ten tijde van de beroving droeg hij een donkerblauwe jas met een bontkraag. Ook droeg hij een petje.

Na de beroving sloeg de man te voet op de vlucht. Voor zover bekend heeft het slachtoffer geen verwondingen over gehouden aan de beroving.

Burgernetbericht

In het Burgernetbericht wat de politie verstuurde wordt opgeroepen om de man niet zelf te benaderen.

De man is licht getint en heeft een lang postuur. Hij heeft een donkerblauwe jas aan met een bontkraag. Ook draagt hij een petje. De man verplaats zich te voet. Meerdere agenten zijn in de omgeving opzoek naar de man.

Na enkele uren zoeken is het Burgernetbericht afgesloten. De man was op dat moment nog niet aangehouden. Door de recherche wordt verder onderzoek gedaan.

Bron: 112markiezaten.nl