Terreinfeest Landgoed Vrederust op 24 mei

GGZ WNB organiseert elk jaar het Terreinfeest op Landgoed Vrederust in Halsteren.

Dit jaar vindt de 73e editie plaats op woensdag 24 mei. Iedereen is hier welkom voor een feestelijke en gezellige dag. GGZ WNB is trots om onderdeel te zijn van de samenleving en actief te zijn in de regio. Het Terreinfeest is een mooie manier om de banden met de gemeenschap te versterken en een leuke dag te bieden voor jong en oud.

Vanaf 12.00 uur is er van alles te beleven op het landgoed. Zo is er een vrijmarkt, zijn er diverse kramen met zelfgemaakte artikelen, is er een foodstoet met allerlei lekkers, kan er met een huifkar een tocht over het landgoed worden gemaakt, zijn er diverse muzikale optredens van onder andere de GGZ WNB huisband en een DJ, en verzorgt de Afrikaanse band Djembé Agogo om 14.00 uur een spetterend optreden vol drums en dans. Voor de kinderen is er goochelaar Alex, een ballonnenclown, de kenmerkende antieke draaimolen, springkussens, een speelhoek en diverse leuke spellen. Dit jaar sieren ook twee spectaculaire kermisattracties het landgoed, namelijk de Teacups en Spooky Pirates.

Omdat de Ark, het pittoreske witte kerkje, 100 jaar bestaat is hier een expositie te bezichtigen van oude voorwerpen van het kerkje, foto’s en illustraties van de oude en nieuwe Ark, en worden er werken van de zussen en GGZ WNB-collega’s Mariette en Annie Akkermans getoond. Het bezoeken meer dan waard. Kortom, van alles te beleven!

Het Terreinfeest duurt tot 17.00 uur. Om gebruik te maken van de attracties is een passe-partout nodig, die op 24 mei in de feesttent voor €5,- contant te koop is.

Wees welkom op 24 mei op Landgoed Vrederust in Halsteren!