Campagne Kijk Binnen Bij bedrijven

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober 2022 is het de week van Kijk Binnen Bij Bedrijven.

Bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal en in Roosendaal kunnen meedoen en hun deuren openzetten. “Het is waardevoller dan ooit om je organisatie of bedrijf te laten zien en mensen te motiveren, enthousiasmeren en zich te laten oriënteren”, laat Anita Karremans, directeur van initiatiefnemer Samen in de Regio weten.

De arbeidsmarkt heeft het zwaar

Bedrijven en organisaties merken dat ook. Er zijn veel vacatures waarbij het niet altijd lukt de juiste match te maken. Kijk Binnen Bij Bedrijven brengt ondernemers en (jonge) werkzoekenden met elkaar in contact. Dat kan zijn voor een stageplaats, een leerwerkplek of een baan. Jongeren twijfelen over hun (vervolg)opleiding en kiezen veelal voor een baan elders, omdat ze niet weten wat deze regio ze te bieden heeft. Dit heeft allemaal invloed op de bedrijvigheid en de (duurzame) arbeidsmarkt in onze regio.

Meedoen is eenvoudig

Via de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl kunnen bedrijven en organisaties zich aanmelden tot uiterlijk 3 oktober. Belangstellenden oriënteren zich volop op deze website en maken keuzes welke bezoeken ze gaan brengen.

Met een promotiecampagne op social media en reclameborden langs de toegangswegen van gemeente Steenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom en Woensdrecht wordt Kijk Binnen Bij bedrijven bekend bij het grote publiek.

Belangstellenden aanmelden
Iedereen die graag eens binnen kijkt bij een bedrijf of organisatie kan zich vanaf 19 september aanmelden, ook via de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl. Het is gratis en ieder kan zoveel bezoeken inplannen als hij of zij wil.

Als bedrijf in de spotlight in Bergen op Zoom? Ga naar Adverteren op het best bezochte platform van Bergen op Zoom

Bedrijvengids van Nederland