Sponsoring verenigingen en ideële organisaties

We begrijpen dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden ondersteunt KijkopBergenopZoom.nl deze initiatieven heel vaak met alle plezier. Als sponsoring ontvangt u in dat geval gratis een profielpagina op ons platform. Het enige dat wij van uw vereniging of ideële organisatie verwachten is een vermelding als u ergens sponsoren vernoemt.

Gratis profielpagina

Met een profielpagina wordt uw vereniging of organisatie op een eigen pagina met tekst en beeld professioneel gepresenteerd. zo bent u zichtbaar en vindbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er speelt in de gemeente Bergen op Zoom. Voorbeelden van profielpagina’s vindt u op de Pagina Aanbieders

Activiteiten aankondigen

Verenigingen en ideële organisaties kunnen een beroep doen op plaatsing van activiteiten in onze veelbekeken agenda. Mail berichten naar de redactie of lever ze aan via deze website. Vaak delen wij die tevens op onze drukbezochte Facebookpagina.

Dit aanbod is vanzelfsprekend niet bedoeld voor commerciële boodschappen. Het in de schijnwerpers zetten van sponsoren bijvoorbeeld, of promoten van producten, diensten en dergelijke is geen onderdeel van de kosteloos aangeboden communicatie-opties. Wie van het goed bezochte KijkopBergenopZoom.nl platform gebruik wil maken ter promotie van een product, bedrijf of andere organisaties met budgetten en betaalde dienstverlening, kan daarover hier meer informatie vinden of contact opnemen door ons een e-mail te sturen.

Contactgegevens

E: info@kijkopBergenopZoom.nl

    Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te laten plaatsen aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht en inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules van de door u aangeleverde bestanden.

    Ik ga namens de organisatie die ik vertegenwoordig akkoord met de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement van dit platform