Adverteren op het best bezochte platform van Bergen op Zoom

Gemiddels 50.000 paginaweergaven per maand, realiseren we met ons platform. Bezoekers komen grotendeels uit de gemeente natuurlijk, maar ook uit de regio. Het zijn vooral mensen die zich betrokken voelen bij wat hier leeft en speelt, bestaande uit een aardige doorsnee van de lokale bevolking. Van jong tot oud(er), van laag - tot hoog opgeleid, van student tot gepensioneerde en van werknemer tot ondernemer of manager, ze bezoeken ons allemaal.

KijkopBergenopZoom.nl is het platform voor de gemeenschap in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat. Hier brengen we, naast nieuws, lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief via KijkopBergenopZoom.nl.

KijkopBergenopZoom.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Bergen op Zoom.

KijkopBergenopZoom.nl biedt twee communicatiemogelijkheden:

  1. Als basis een eigen profielpagina, deze komt +/- 16.000 keer per maand voorbij op onze site.
  2. Aanvullend zijn er drie communicatie-abonnementen beschikbaar, voor nóg meer bereik.

Profielpagina: professionele algemene presentatie van uw organisatie

Met een profielpagina wordt uw organisatie op een losse pagina met tekst en beeld - die wij desgewenst voor u ontwikkelen - professioneel gepresenteerd. U ontvangt daarbij van ons inlogrechten om de teksten en beelden op uw pagina zelf aan te passen, wanneer en zo vaak u maar wilt. Profielpagina's worden  uitgelicht in de algemene diaslider, aanwezig op alle pagina’s op onze website.

Een eigen profielpagina op KijkopBergenopZoom.nl kost slechts € 25,00 per maand (ex btw).

Voorbeelden van profielpagina's vindt u op de Pagina Aanbieders.

Communicatieabonnement: direct en onbeperkt communiceren met uw lokale doelgroepen

Met een communicatieabonnement  kunt u op KijkopBergenopZoom.nl via aantrekkelijke advertentieplaatsingen op een effectieve en zeer voordelige manier direct in contact staan met uw doelgroepen.

De advertenties die u gebruiksvriendelijk zelf kunt aanmaken, worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de pagina aanbiedingen. Uw advertenties worden daarnaast wisselend uitgelicht op alle pagina’s binnen KijkopBergenopZoom.nl. Als ze de maximale looptijd van twee weken meedraaien, kunt u rekenen op minimaal 13.000 weergaven per bericht.

Met een communicatieabonnement 'basis' kunt u 1 keer per maand een advertentie plaatsen, met 'basis plus' 2 keer per maand en met een abonnement 'uitgebreid' zelfs onbeperkt! Elke advertentie blijft twee weken lang actief, tenzij u zelf aangeeft dat deze tijd korter moet zijn. U kunt zelf ook inplannen wanneer een advertentie online moet verschijnen. Desgewenst zet u meerdere aanbiedingen voor langere termijn 'klaar' voor publicatie.

KijkopBergenopZoom.nl biedt drie typen communicatieabonnementen*:

  1. Communicatieabonnement 'Basis': € 45 per maand (ex btw)
  2. Communicatieabonnement 'Basis plus': € 70 per maand (ex btw)
  3. Communicatieabonnement 'Uitgebreid': € 95 per maand (ex btw)

Voorbeelden van advertenties die u kunt plaatsen met een communicatieabonnement vindt u op de Pagina Aanbiedingen.

* Een communicatieabonnement wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar en is alleen af te nemen in combinatie met een profielpagina.

 

In nader overeen te komen afspraken, waarvoor een aparte vergoeding wordt gevraagd, delen wij aanbiedingen en acties ook wel eens op onze druk bezochte Facebookpagina. Hiervoor doen we graag een voorstel op maat.

Meer weten? Stuur gerust een e-mail voor vrijblijvende nadere informatie.

 

Bent u een vereniging of ideële organisatie?

KijkopBergenopZoom.nl vindt het belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopBergenopZoom.nl. Daarbij begrijpen wij dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden worden verenigingen en ideële organisaties die niet beschikken over het benodigde budget gesponsord door KijkopBergenopZoom.nl.

Meer over de mogelijkheden voor verenigingen en ideële organisaties

Formulier aanvraag adverteren KijkopBergenopZoom.nl

Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te plaatsen – hetzij onder uw eigen naam, hetzij als vertegenwoordiger van een organisatie – aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht, inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules en voor de gevolgen van obscene, opruiende, lasterlijke of andere strafbare uitlatingen.

 
Anti-spam controle
Vanwege de populariteit van het platform, is KijkOp helaas doelwit van spammers. Om ongewenste e-mail en virussen tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om onderstaande anti-spam controle toe te passen. Vink 'ik ben geen robot' aan en voer - indien deze verschijnen - de gevraagde opdrachten uit om te laten zien dat u geen spamcomputer maar een persoon bent. Als de vraag lastig is, kunt een nieuwe vraag opvragen via het 'ververs'-icoon linksonderin.
 


Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven