Adverteren op het best bezochte platform van Bergen op Zoom

Gemiddeld bijna 100.000 paginaweergaven per maand, realiseren we met ons platform. Bezoekers komen grotendeels uit de gemeente natuurlijk, maar ook uit de regio. Het zijn vooral mensen die zich betrokken voelen bij wat hier leeft en speelt, bestaande uit een aardige doorsnee van de lokale bevolking. Van jong tot oud(er), van laag – tot hoog opgeleid, van student tot gepensioneerde en van werknemer tot ondernemer of manager, ze bezoeken ons allemaal.

KijkopBergenopZoom.nl is het platform voor de gemeenschap in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat. Hier brengen we, naast nieuws, lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief via KijkopBergenopZoom.nl.

KijkopBergenopZoom.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Bergen op Zoom.

KijkopBergenopZoom.nl biedt twee communicatiemogelijkheden:

  1. Als basis een eigen profielpagina, deze komt +/- 18.000 keer per maand voorbij op onze site.
  2. Aanvullend zijn er drie communicatie-abonnementen beschikbaar, voor nóg meer bereik.

Profielpagina: professionele algemene presentatie van uw organisatie

Met een profielpagina wordt uw organisatie op een losse pagina met tekst en beeld – die wij desgewenst voor u ontwikkelen – professioneel gepresenteerd. U ontvangt daarbij van ons inlogrechten om de teksten en beelden op uw pagina zelf aan te passen, wanneer en zo vaak u maar wilt. Profielpagina’s worden  uitgelicht in de algemene diaslider, aanwezig op alle pagina’s op onze website.

Een eigen profielpagina op KijkopBergenopZoom.nl kost slechts € 25,00 per maand (ex btw).

Voorbeelden van profielpagina’s vindt u op de Pagina Aanbieders.

Communicatieabonnement: direct en onbeperkt communiceren met uw lokale doelgroepen

Met een communicatieabonnement  kunt u op KijkopBergenopZoom.nl via aantrekkelijke advertentieplaatsingen op een effectieve en zeer voordelige manier direct in contact staan met uw doelgroepen. De advertenties worden toegevoegd aan uw profielpagina en op de pagina aanbiedingen. Uw advertenties worden daarnaast wisselend uitgelicht op alle pagina’s binnen KijkopBergenopzoom.nl. U komt daardoor zeer frequent onder de aandacht. Met een communicatieabonnement ‘basis’ heeft u 1 advertentie, met ‘basis plus’ 2 advertenties en met een abonnement ‘uitgebreid’ 4 advertenties. Bij een basis plus passen wij een advertentie elk half jaar kosteloos aan; bij een ‘uitgebreid’ is deze mogelijkheid er elk kwartaal.

KijkopBergenopZoom.nl biedt drie typen communicatieabonnementen*:

  1. Communicatieabonnement ‘Basis’: € 45 per maand (ex btw)
  2. Communicatieabonnement ‘Basis plus’: € 70 per maand (ex btw)
  3. Communicatieabonnement ‘Uitgebreid’: € 95 per maand (ex btw)

Voorbeelden van advertenties die u kunt plaatsen met een communicatieabonnement vindt u op de Pagina Aanbiedingen.

* Een communicatieabonnement wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar en is alleen af te nemen in combinatie met een profielpagina.

In nader overeen te komen afspraken, waarvoor een aparte vergoeding wordt gevraagd, delen wij aanbiedingen en acties ook wel eens op onze druk bezochte Facebookpagina. Hiervoor doen we graag een voorstel op maat.

Meer weten? Stuur gerust een e-mail voor vrijblijvende nadere informatie.
    Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te laten plaatsen aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht en inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules van de door u aangeleverde bestanden.

    Ik ga namens de organisatie die ik vertegenwoordig akkoord met de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement van dit platform