CKB daagt Bergenaren uit met een Pop Challenge

Binnen een uur zingen of spelen in een band, zelfs zonder muzikale achtergrond: dat is de uitdaging die de CKB Popschool met jong en oud aangaat.

Hoe gaaf is dit: professionele bandcoaches stomen je in een mum van tijd klaar voor een optreden op het podium van ’t Slik in de Steenbergsestraat. De Pop Challenge is daar op vrijdag 9 september van 16:00 – 20:00. Deelname en toegang zijn gratis, je hoeft je niet vooraf aan te melden, gewoon binnenlopen en meedoen dus. Ook het publiek is van harte welkom om dit mee te maken.

In één uur het podium op
Iedereen (van 9 jaar tot 60 en ouder) met of zonder zang- en muziekervaring kan meedoen met de Pop Challenge. Op laagdrempelige wijze geeft de CKB Popschool je de kans om zelf op te treden in een band. Voor deze uitdaging krijg je van de bandcoaches persoonlijke aanwijzingen op gitaar, basgitaar, toetsen, slagwerk of bij het zingen met een microfoon. Binnen een uur zing of speel je mee met een bekend nummer dat je samen met anderen ter plekke hebt ingestudeerd. Alle benodigde instrumenten zijn aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen instrument meebrengen.

Publiek welkom
Het publiek is getuige van deze ultieme Pop Challenge. De deelnemers kunnen dus ook hun vrienden en familie meebrengen en aan hen bewijzen dat het ze zeker gaat lukken. Tegelijkertijd geniet iedereen van een afwisselend muzikaal live programma in de toepasselijke entourage van ‘t Slik.

Onderdeel Proeflesweken
De Pop Challenge vindt plaats tijdens de Proeflesweken van het CKB. Deze zijn van 5 t/m 17 september, met o.a. naast de Challenge op 9 september ook een speciale proefles van de Popschool op 12 september.

Het volledige rooster van de Proeflesweken Muziek, Dans, Theater, Beeldend staat op www.ckboz.nl