Podium Kloosterhof: Mark van de veerdonk

Datum 08/02/2020 -
Tijden aanvang: 20.15 uur
Locatie Podium Kloosterhof, Huijbergseweg 3b Hoogerheide
Toegangsprijs €18,00
Kaartverkoop via website
Website www.podiumkloosterhof.nl

Mark van de Veerdonk behoeft geen introductie. Hij is al een aantal malen eerder bij ons geweest en staat garant voor een avondje lekker lachen!

Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal vijftig minuten ontiegelijk lachen, onder het motto ‘Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken’. In Geen Viking doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren een of meer van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux-chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot, dringt de prangende vraag zich op: wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: ‘Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen: geen Viking’.

Dit belooft een heerlijke, onbezorgde avond vol humor te worden!

Evenementenkalender