Kom naar Boerderij Den Hof tijdens de Campina Open Boerderijdagen

Op vrijdag 19 en maandag 29 mei vinden voor de zestiende keer de Campina Open Boerderijdagen plaats. Boerderijen door heel Nederland zijn dan geopend voor publiek, toegang is gratis.

Ook boerenfamilies in Noord-Brabant stellen hun erf open. Aan de hand van speelse en educatieve activiteiten laten boeren zien waar Campina-producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst. Ook bij Boerderij Den Hof aan de Buitenlust in Halsteren is iedereen van harte welkom op maandag 29 mei.

De Campina Open Boerderijdagen bieden iedereen een kans om kennis te maken met het boerenleven. Er zijn verschillende leuke en educatieve activiteiten te doen voor jong en oud, zoals een boerderijrondleiding, windmolen vouwen, blind proeven, schminken en boerderijbingo.

Een duurzame toekomst

Campina wil met voedzame producten zoals yoghurt, melk en kwark bijdragen aan een sterke start van de dag én aan een duurzamere wereld. Zo worden alle Campina-producten geproduceerd met groene stroom die is opgewekt op het boerenerf. Ook spannen Campina-boeren zich in voor biodiversiteit op en rondom het erf, bijvoorbeeld door de aanleg van kruidenrijk grasland. De deelnemende boeren vertellen op de Open Boerderijen meer over het reilen en zeilen op de boerderij en wat zij doen op het gebied van duurzaamheid.

Deelnemende boerderijen in Noord-Brabant

Alle deelnemende boerderijen zijn open van 10.00 uur tot 16.00 uur, toegang is gratis. De deelnemende boerderijen in Noord-Brabant staan vermeld op de Campina website.