Stefaan Verheugt uitgeroepen tot Brildrager van het Jaar

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / HILVERSUM – Na een verkiezingsperiode van vijf weken, is het dan eindelijk zo ver: Stefaan Verheugt uit Bergen op Zoom is door de jury, bestaande uit onder andere topmodel en presentatrice Anouk Smulders en hoofdredacteur van Amayzine.com May-Britt Mobach, uitgeroepen tot Brildrager van het Jaar in de categorie 26-45 jaar. Stefaan mag zich vanaf nu ‘Brildrager van het Jaar 2017’ noemen. Daarnaast wint Stefaan een reischeque t.w.v. €1.000 én mag hij twee gratis brillen uitzoeken.

Stefaan vertelt: “Wat fantastisch dat ik Brildrager van het Jaar ben geworden, ik ben namelijk één en al bril. Door mijn bril zie ik beter en het is voor mij ook de perfecte accessoire om te laten zien wie ik echt ben. De bril maakt de man!’’

Juiste combi

In totaal hebben bijna 2.000 brildragers tussen de 26-45 jaar zich aangemeld voor de verkiezing. Stefaan ontving bijna 2.500 stemmen en dus werd zijn foto samen met vier andere inzendingen voorgelegd aan de jury. Na het juryberaad kwam Stefaan als winnaar uit de bus. ‘’Niet iedereen kan een outfit met de juiste bril combineren, maar Stefaan weet precies wat hij doet. Classy, casual, zijn bril past bij elke gelegenheid. Goed uitgekozen!’’, zegt jurylid en vlogster Saske de Schepper.

Foto (c) Specsavers): Rob Ebker van Specsavers Bergen op Zoom feliciteert Brildrager van het Jaar in de categorie 26-45 jaar, Stefaan Verheugt.