Unieke gelegenheid voor kennismaking met bedrijven uit de regio

In de week van 17 t/m 21 oktober 2022 vindt Kijk Binnen Bij Bedrijven plaats. Bedrijven en organisaties zetten hun deuren op en laten zich van hun beste kant zien. Bezoekers van eerdere edities zeggen het dé manier te vinden om een nieuwe leer-, werk- of stageplek te vinden.

Hoe het werkt

Op de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl staan alle deelnemende bedrijven en organisaties met informatie en hun aanbod. Bij interesse kunnen bezoekers zich inschrijven bij één of meerdere deelnemers. Het bedrijf neemt dan contact op. Iedereen bepaalt zijn eigen aanpak: een rondleiding, presentatie, een workshop of één-op-één kennismaking. Bezoekers wordt gevraagd op de afgesproken tijd en plaats aanwezig te zijn. De bedrijven en organisaties steken namelijk veel tijd en energie in hun deelname.

Keuze uit heel veel branches

Er is veel variatie in het aanbod van bedrijven en organisaties die hun deuren openzetten. Belangstellenden met een voorkeur voor techniek zijn van harte welkom bij bedrijven in bijvoorbeeld metaalbouw, elektrotechniek of veiligheid. Werken in de zorg, aan huis of juist op een woonvoorziening? Met een kijkje achter de schermen ontdekken belangstellenden wat bij hen past. Er zijn bedrijven in de logistieke sector en ook de bouw en het schildersvak zijn vertegenwoordigd.

Belangrijke aanmoediging

Anita Peters, HR-manager van Versteden B.V.: “Voor veel bedrijven is het waardevol meer te vertellen over het intern opleidingsaanbod. Als dat op de locatie gebeurt, dan leren wij de belangstellenden direct beter kennen en andersom kunnen zij de sfeer proeven en een goede indruk krijgen.” Een belangrijke aanmoediging voor belangstellenden om zich aan te melden.

Gauw aanmelden

Deze unieke gelegenheid voor zowel bedrijven als bewoners van de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht is al in de week van 17 oktober, dus bezoekers wordt geadviseerd zich snel in te schrijven.

Aanmelden kan tot en met 14 oktober op www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers.