Stan Laurel & Oliver Hardy genootschap

Jitterbugs Tent

Wij willen het erfgoed en de gedachte aan komieken Stan Laurel & Oliver Hardy levendig houden, met name door het vertonen van films van dit illustere duo. We zijn opgericht in juni 1990 en onze club is toegankelijk voor iedereen. Een lidmaatschap is niet vereist. Als lid ontvangt men wel het programma blad van de club. Naast het vertonen van films, tijdens onze Another Nice Mess Nights, hebben wij socializing hoog in het vaandel staan, dit om mensen met elkaar in contact te brengen. Een flim- of ‘clubavond’, die de naam Another Nice Mess Night fdraagt, vindt plaats elke laatste vrijdag van de maand in de het clubhuis van  AVVV De Bommesee aan de Glenn Millerstraat 24te Bergen op Zoom. Ook organiseren wij een jaarlijkse conventie die door liefhebbers uit heel Europa word bezocht, genaamd de Laurel & Hardy Sondayz. Bij zowel de filmavonden als de L&H Sondayz drat het ons vooral om veel lol hebben. “Gewoon even lekker ontspannen na een week hard werken of een stressvolle periode”. De Jitterbugs Tent, die haar naam verleend aan een film van het duo uit 1943 “Jitterbugs” is aangesloten bij The Sons of the Desert, de wereldwijde organisatie van Laurel & Hardy  clubjes (Tenten) Info omtrend de organisatie en de club vind u ook op onze web-site of  kunt u van ons krijgen tijdens één van onze Another Nice Mess Nights!  Zoals al  gemeld kan men lid worden van de Laurel & Hardy club en allerlei voordeeltje s uithalen zoals clubblad, goedkoop naar de filmavonden alleen of met z’n tweetjes  etc. Maar ook als donateur  heeft u recht op goedkoop naar de filmavonden te gaan.  Ook is het mogelijk donateur van de club te worden en hiermee ook voordeeltjes te krijgen maar men hoeft geen lid of donateur te zijn om lekker met ons te lachen tijdens één van de Antoher Nice Mess avonden.Voor meer informatie hierover kunt u onze web-site raadplegen of gewoon een keertje de tweede vrijdag van de maand binnen lopen  en daar alle vragen laten beantwoorden.

Promo filmpje 29 jaar Jitterbugs Tent in Bergen op Zoom

In 2019 organiseerde de club de Laurel & Hardy Sondayz, een internationaal feest voor liefhebbers van Laurel & Hardy waarbij de bezoekers zelf ook de artiesten waren. Een gezellig samen zijn met films en live entertainment en cultuur. Dit was de 5e keer dat het georganiseerd werd. Ook in 2020 is er in oktober weer een Laurel & Hrdy weekend en wel op  24 en 25 oktober. De club viert dan meteen haar 30ste verjaardag.

Intervieuw met Graham van den Hoogen en Hans van Terhdijen in 2017 voor ZuidWest TV.

Contact & openingstijden

Princesseplaat 46 4617LB Bergen op Zoom

jitterbugstent@gmail.com

0611739733

www.jitterbugstent.nl

vrijdagEelke laatste vrijdag van de maand vanaf 20:00 uur bij AVVV De Bommesee aan de Glenn Millerstraat 24 te Bergen op Zoom