Ontdek de Brabantse Wal

Natuurpodium Brabantse Wal

Natuurpodium

Wat is het Natuurpodium?

Het Natuurpodium is een educatief bezoekerscentrum. Duurzaamheid wordt vertaald naar alledaagse vragen en situaties. Het Natuurpodium biedt een podium, waarop kennis, beelden, ideeën en meningen over de Brabantse Wal worden gedeeld, en waarop de dialoog over de toekomst van de Brabantse Wal plaatsvindt.

Wat staat bij ons centraal?

Het gaat bij het Natuurpodium over duurzame ontwikkeling van het gebied waarin wij wonen, werken en onze vrije tijd besteden: de Brabantse Wal. Op het Natuurpodium ga je de Brabantse Wal leren, ontdekken, en beleven: De natuurlijke, culturele en economische waarde. Dit doen wij omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij en jouw omgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wat kun je bij ons doen?

Bij ons kun je zien, horen, voelen en proeven wat dit gebied zo eigen maakt. Met exposities, expedities, een ontwerpstudio, auditorium en vele activiteiten nemen wij jou mee op ontdekkingstocht.

Voor wie is het Natuurpodium?

Een bezoek aan het Natuurpodium is voor iedereen. Wij bieden speciale arrangementen voor onderwijs en bedrijven aan. Meer informatie kun je opvragen bij Robert Deliën via: robert.delien@natuurpodium.nl of 06 – 22 469 784.

Waar ligt het Natuurpodium?

Het Natuurpodium kent twee locaties. De ene bevindt zich in het hart van de Brabantse Wal aan de Boslustweg 1 in Bergen op Zoom. Onze buurman daar is niemand minder dan Stayokay en samen met het Klimbos maken wij deel uit van de recreatieve poort Lievensberg. Dit gebied heeft voor ieder wat wils. Van out-door activiteiten, tot overnachtingen en catering. De andere locatie is bezoekerscentrum Kraaijenberg aan de Fianestraat 21 in Bergen op Zoom. Dit bezoekerscentrum wordt beheerd door Brabants Landschap en ligt aan het Markiezaatsmeer.

Volg ons ook op Facebook en/of Twitter!

Contact & openingstijden

Boslustweg 1 4624 RB Bergen op Zoom

info@natuurpodium.nl

0164-256387

http://www.natuurpodium.nl

maandag13.00 - 17.00
dinsdag09.00 - 17.00
woensdag09.00 - 17.00
donderdag09.00 - 17.00
vrijdag09.00 - 17.00
zaterdag09.00 - 17.00
zondag09.00 - 17.00