Vanuit Bergen op Zoom ligt Hoogerheide binnen handbereik! Podum Kloosterhof biedt theater, muziek, dans, cabaret  en andere voorstellingen van zowel bekende als minder bekende artiesten.

Podium Kloosterhof

Een gezellig avondje uit begint bij Podium Kloosterhof!

Vanuit Bergen op Zoom ligt Hoogerheide binnen handbereik! Oók voor een gezellig avondje uit met een theatervoorstelling. Podum Kloosterhof in Hoogerheide biedt theater, muziek, dans, cabaret  en andere voorstellingen van zowel bekende als minder bekende artiesten. De organisatie en praktische begeleiding van de activiteiten gebeurt door de Stichting Podium Kloosterhof. De stichting bestaat sinds 2005 en probeert door middel van het programmeren van voorstellingen het culturele aanbod in de regio te vergroten.

Uitgaan in Hoogerheide, bovenop de Brabantse Wal, is voordelig dankzij onze publieksvriendelijke prijzen en de mogelijkheid om gratis bij het theater te parkeren. Ook is er een aantal erg leuke restaurants in de nabijheid van het Podium waar u vooraf heerlijk kunt eten.

Onze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers en is afhankelijk van onze sponsoren, adverteerders en uiteraard al onze bezoekers. Dankzij hun bijdrage lukt het ons om ieder jaar met beperkte middelen een mooi programma neer te zetten. Wilt u ook een bijdrage leveren, of heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan kunt u altijd terecht bij het secretariaat.

Contact & openingstijden

Huijbergsebaan 3b 4631GC Hoogerheide

info@podiumkloosterhof.nl

0164-620221

www.podiumkloosterhof.nl