Vanuit Bergen op Zoom ligt Hoogerheide binnen handbereik! Podum Kloosterhof biedt theater, muziek, dans, cabaret  en andere voorstellingen van zowel bekende als minder bekende artiesten.

Podium Kloosterhof

LET OP: ALS GEVOLG VAN DE CORONA-MAATREGELEN VAN DE RIJKSOVERHEID ZIJN PER MAART 2020 ALLE VOORSTELLINGEN T/M MEI 2020 GEANNULEERD.
  • Heeft u reeds vooraf online kaarten besteld? Dan is uw e-mailadres bekend bij het theater en ontvangt u per mail nader bericht.
  • Heeft u in de voorverkoop kaarten gekocht in de foyer? Neem dan contact op: dat kan via de mail (info@podiumkloosterhof.nl) of telefonisch (0164-620221).
De vrijwilligers van Podium Kloosterhof wensen u een goede gezondheid toe en hopen u in het nieuwe theaterseizoen 2020/2021 weer te mogen begroeten bij de voorstellingen.

Een gezellig avondje uit begint bij Podium Kloosterhof!

Vanuit Bergen op Zoom ligt Hoogerheide binnen handbereik! Oók voor een gezellig avondje uit met een theatervoorstelling. Podum Kloosterhof in Hoogerheide biedt theater, muziek, dans, cabaret  en andere voorstellingen van zowel bekende als minder bekende artiesten. De organisatie en praktische begeleiding van de activiteiten gebeurt door de Stichting Podium Kloosterhof. De stichting bestaat sinds 2005 en probeert door middel van het programmeren van voorstellingen het culturele aanbod in de regio te vergroten. Uitgaan in Hoogerheide, bovenop de Brabantse Wal, is voordelig dankzij onze publieksvriendelijke prijzen en de mogelijkheid om gratis bij het theater te parkeren. Ook is er een aantal erg leuke restaurants in de nabijheid van het Podium waar u vooraf heerlijk kunt eten. Onze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers en is afhankelijk van onze sponsoren, adverteerders en uiteraard al onze bezoekers. Dankzij hun bijdrage lukt het ons om ieder jaar met beperkte middelen een mooi programma neer te zetten. Wilt u ook een bijdrage leveren, of heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan kunt u altijd terecht bij het secretariaat.

Contact & openingstijden

Huijbergsebaan 3b 4631GC Hoogerheide

info@podiumkloosterhof.nl

0164-620221

www.podiumkloosterhof.nl