Inline-skate (skeeler-) trainingsgroep voor Bergen op Zoom en omstreken.

SkategroepBoZ

SkategroepBoZ is de lokale inline-skate trainingsgroep van Schaatsvereniging De Striene West-Brabant. Zij traint bijna wekelijks bij of rond de Binnenschelde. Van oktober tot mei traint de groep regelmatig op de droge, snelle en warme vloer van Sportcentrum Boulevard. Daarnaast maken we gebruik van het Rondje Binnenschelde voor onze trainingen. En natuurlijk af en toe tochten door de omgeving als de omstandigheden het toelaten. SkategroepBoZ is gelinkt aan Schaatsvereniging De Striene West-Brabant, met bijna 400 leden, waarvan zo'n 25 uit de gemeente Bergen op Zoom. Eén van de grootste schaats- en skeelerverenigingen die trainen op de grote ijsbaan te Breda. Voor jong en oud, van recreant tot wedstrijdrijder kan dus als lid het hele jaar zijn/haar schaats- en skatehart ophalen. In langebaan, marathon, shorttrack. 

Wij zijn voor trainingen afhankelijk van accommodatie óf weersomstandigheden, dus kom in onze whatsappgroep (meld je bij 06-21848298) en wees op de hoogte van de meest actuele trainingen en activiteiten. 

Posts via (lokale) digitale media en via Facebook  en Instagram (SkategroepBoZ).

Lid worden? Informeer voor het actuele aanbod of kijk op www.striene.nl of stuur uw interesse per email naar skate@striene.nl 

Contact & openingstijden

De Boulevard Noord 4 4617 HD Bergen op Zoom

skate@striene.nl

06-21848298

https://www.facebook.com/skategroepBoZ/

woensdag15:30 uur - 17:00 uur (onder voorbehoud)