We stimuleren het kunstklimaat in de regio Bergen op Zoom door middel van allerlei tentoonstellingen en andere kunst gerelateerde activiteiten.

Stichting Arsis Kunst en Sociëteit

De Stichting Arsis Kunst en Sociëteit bestaat sinds 6 september 2001 en is het initiatief van een groep kunstenaars uit Bergen op Zoom, Roosendaal en Tholen, die elkaar collegiaal willen ondersteunen in hun beroepsuitoefening. De stichting wil een bijdrage leveren aan een professioneel kunstklimaat in Bergen op Zoom en omstreken. De stichting realiseert dit doel op diverse manieren. Men is op het gebied van de kunsten in overleg met de overheid en andere organisaties. Maar vooral bundelt Arsis de artistieke krachten om zodoende een vruchtbare bodem te scheppen waaruit nieuwe ideeën en initiatieven kunnen ontstaan. 

Wij organseren allerlei activiteiten en de 45 kunstenaars die zijn aangesloten bij Arsis doen daarnaast ook nog eens mee aan vele andere activiteiten. 

Arsis heeft aan de St. Annastraat in Bergen op Zoom een permanente expositieruimte die elke maand een nieuwe expositie kent. Deze exposities zijn elke vrijdag en zaterdag en op koopzondag tussen 12:00 en 17:00 te bezoeken. Toegang gratis. De getoonde kunstwerken zijn in het algemeen ook te koop.

Onze sociëteit is gevestigd aan de Kometenlaan 38 in Bergen op Zoom. In principe is er elke 2e en vierde donderdagavond bijeenkomsten die bestaat uit het bespreken van een thema (2e donderdag) en een presentatie van een kunstenaar (4e donderdag).

Voor het programma verwijzen wij naar onze website. Daar kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Contact & openingstijden

Churchilllaan 24 4624 EJ Bergen op Zoom

info@arsis-boz.nl

+31 653 145993

http://www.arsis-boz.nl/

maandaggesloten
dinsdaggesloten
woensdaggesloten
donderdagSociëteit, Kometenlaan 38, 2e en 4e donderdag van de maand presentatie. Zie onze website
vrijdagGallerie Arsis, St Annastraat, 12:00-17:00
zaterdagGallerie Arsis, St Annastraat, 12:00-17:00
zondagGallerie Arsis, St Annastraat, Koopzondagen 12:00-17:00