Sinterklaasbezoeken in de regio en evenementen voor sociale doelen

Stichting Bergse Pepernoten Brigade

De Stichting Bergse Pepernoten Brigade is ontstaan uit een groep vrijwilligers die sinds 2002 diverse Sinterklaasactiviteiten verzorgt. Een aantal van deze medewerkers was daarvoor ook al actief met het ondersteunen van Sinterklaas.

In 2002 begon het allemaal als een groep vrienden die zich in de jaren er na snel uitbreidde tot een grotere vrijwilligersgroep die zich 100% inzette voor het Sinterklaasfeest.

Het grootste compliment dat we de afgelopen jaren hebben gekregen is dat er zoveel mensen genieten en plezier hebben van onze optredens. Daarnaast is het grote erkenning voor alle mensen die achter de schermen het hele jaar door vrije tijd steken in dit mooie volksfeest.

Om alles nog beter te organiseren dan de afgelopen jaren is er in 2008 definitief een volgende stap gezet binnen onze organisatie. Sinds 7 augustus 2008 zijn we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland als Stichting Bergse Pepernoten Brigade.

Wij als bestuur zijn er dan ook trots op op dat we deze stap hebben kunnen nemen, want eerlijk gezegd hadden we dit bij het begin in 2002 niet verwacht. Graag willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen in de Bergse Pepernoten Brigade en wij hopen dat wij de komende jaren nog vaak een Sinterklaasbezoek voor u kunnen organiseren.

Met vriendelijke groet namens het hele team van Stichting Bergse Pepernoten Brigade,

Het bestuur van de Stichting Bergse Pepernoten Brigade

Contact & openingstijden

Rode Schouw 7 4661 VD Halsteren

info@pepernoten.com

06-55581324

www.pepernoten.com