Een inspirerende voetbalclub voor jong en oud.

sv DOSKO

De maatschappij is veranderd. Voetbal is al lang meer dan een spelletje. De belangen op hoog niveau zijn gigantisch. De voorbeeldfunctie van voetballers en popsterren wordt steeds bepalender. De maatschappij ontwikkelt zich op volle snelheid. Een aantal willekeurige voorbeelden: we zijn te dik, de kinderen zitten alleen maar achter de computer en zijn buiten niet meer te vinden, er is steeds meer agressie op de sportvelden, er is minder betrokkenheid, voetbal is bij dames enorm in ontwikkeling (de grootste sport door vrouwen beoefend, groter dan hockey) en de basisscholen zijn verplicht om kinderen van ’s ochtends tot ’s avonds op te vangen. Dit zijn juist de zaken waar DOSKO zich ook op richt en gaat richten. Een zogenaamde lifestyle voetbalclub die een verzamelplaats is voor iedereen binnen de familie en daar omheen. Het is niet alleen een sportieve maar ook een sociale ontmoetingsplaats, waarbij aandacht is voor de prestaties van de selectieteams en gezelligheid voor de recreatieteams. Het is een vereniging die mensen en kinderen inspireert en helpt te ontwikkelen. Kernwaarden Dit bovenstaande zit verankerd in 4 kernwaarden, die kenmerkend zijn voor onze vereniging en de basis vormen voor al het doen en laten, denken en handelen.

Historie

DOSKO heeft een zeer rijke historie waar met regelmaat op wordt teruggekeken en over gesproken. Zo heeft de vereniging in 2008 haar 100-jarig jubileum gevierd en heeft in de jaren 50 nog betaald voetbal gespeeld en heeft in Rinus Bennaars en Louis Overbeeke 2 internationals voort gebracht. In alles wat sv DOSKO doet schrijven ze historie.

Trots

Leden van de vereniging zijn trots om lid te zijn van sv DOSKO. Dit geldt ook voor de grote aantallen supporters en de vele vrijwilligers. Dit wordt ook uitgestraald door iedereen die bij de vereniging is betrokken.

Gastvrij

Iedereen is bij sv DOSKO van harte welkom. De leden zijn een afspiegeling van de maatschappij. Deze gastvrijheid vinden we ook belangrijk voor de ontvangst van de tegenstanders van sv Dosko, zowel op het veld als in de kantine.

Prestatie

Bij sv DOSKO heerst een cultuur van het echt willen winnen en het zo hoog mogelijk spelen. Dit laatste is zeker van toepassing op alle selectie elftallen. Met deze elftallen willen we zo hoog mogelijk voetballen, waarbij het 1e elftal zoveel als mogelijk is samengesteld uit eigen jeugdleden. Lees meer…

Contact & openingstijden

Postbus 466 4600 AL Bergen op Zoom

secretaris@svdosko.nl

06-53857918

http://www.svdosko.nl