73e Editie van de Vastenavendkrant in de bus

BERGEN OP ZOOM – Vanaf afgelopen vrijdag is de bezorging van de 73e editie van de Vastenavendkrant gestart. Ondanks alle beperkingen door de coronapandemie gleed deze uitgave door de Bergse brievenbussen.

Een zeer diverse Vastenavendkrant met veel ‘leutege’ artikelen, maar ook informatieve stukken en achtergrond-verhalen. Geheel opgemaakt in de stijl die we van de Vastenavendkrant gewend zijn; mooi en ‘leuteg’ en met uniek beeldmateriaal.

Ook met Nederlandstalige samenvattingen

De 48 pagina’s tellende Vastenavendkrant heeft ook dit jaar weer een heel katern met Nederlandstalige samenvattingen van artikelen elders in de krant. Ook vind je in het Nederlandstalige katern twee achtergrondverhalen die zeker de moeite van het lezen waard zijn. Dit katern is speciaal bedoeld voor mensen die het Bergs (nog) niet machtig zijn.

En meer . . .

Natuurlijk vind je in deze Vastenavendkrant ook de ‘proklematies’ van de Òòg’eid Prins Wannes III en van de Gròòtste Boer. Daarnaast vind je een hele puzzelpagina en kun je onder andere lezen wat de achtergrond is van de ‘Bergse’ gaper(kop). Maar ook krijg je een inkijkje in een online-vergadering van het college van B&W. Of wat dacht je van het verhaal achter de jubilerende – 3 x 11 jaar – Tusse de Schuifdeure. Of bijvoorbeeld een mooi geïllustreerd stuk
over de Vergete Berregse Groente. Te veel om op te noemen komt aan bod in deze ‘leutegste’ krant in bijzondere tijden.