76e editie van de avondvierdaagse in Bergen op Zoom

De avondvierdaagse gaat over enkele weken wederom gelopen worden. Dit is de 76e editie!

Ook dit jaar nodigt de organisatie alle inwoners van Bergen op Zoom uit, om aan dit inmiddels historische evenement deel te nemen.

Er zijn op de 4 avonden met 2 routes namelijk de 6 km en 10 km. Deze routes gaan langs vele mooie plekjes van Bergen op Zoom. Schrijf je hier in

Wandelavonden dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni 2023 (vertrek 18.45 uur)

De eerste en derde avond leiden de routes door de prachtige bossen gelegen aan de zuidrand van onze gemeente zoals onder andere de bossen van Lievensberg en de Heidetuin. De tweede avond gaan de routes door de wijk de Bergse plaat.  

De laatste avond worden de deelnemers na een korte wandeling getrakteerd op een feestelijk onthaal in onze historische binnenstad. De deelnemers zullen dan op de markt voorbijtrekken aan het bestuur van de Stichting Bergen op Zoomse Wandelavondvierdaagse, haar genodigden en een delegatie van het gemeentebestuur die het defilé af zullen nemen.

Aan het einde van deze laatste wandelavond zal er voor alle deelnemers, mits zij alle vier de avonden hebben deelgenomen, een herinnering klaar liggen.

Inschrijven

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook eens, of ook dit jaar weer, deelnemen aan dit wandelevenement dan bent u uiteraard van harte welkom. Naschrijven is 6 juni 2023 bij Petangeske, kosten € 7,50 per persoon

Schrijf je hier in