Afsluiting afvalcontainers rond Oud en Nieuw

BERGEN OP ZOOM – Saver heeft in overleg met de gemeente besloten om alle boven- en ondergrondse containers op 31 december en 1 januari tijdelijk af te sluiten. Dit om vandalisme door vuurwerk te voorkomen.

Inwoners worden verzocht om hun glas, plastic verpakkingsafval en drankenkartons, textiel en klein elektronisch afval thuis te bewaren tot de containers weer geopend zijn. Als er geen afval op of bij de afgesloten containers geplaatst wordt, wordt overlast door zwerfvuil in de omgeving van de containers ook minder.

Wanneer?

Boven- en ondergrondse containers voor glas, plastic verpakkingsafval en drankenkartons, textiel en klein elektronisch afval worden op 31 december in de loop van de dag afgesloten. Op 1 januari worden deze containers weer geopend en zijn dan weer te gebruiken.

Ondergrondse containers voor restafval, oud papier en plastic verpakkingsafval  en drankenkartons met een persmechanisme worden op 31 december vanaf 22.00 uur afgesloten. Op 1 januari zijn deze containers vanaf 05.00 uur weer te gebruiken met behulp van de Saverpas.

De milieustraat is op maandag 31 december 2018 en op dinsdag 1 januari 2019 gesloten. Op woensdag 2 januari is deze weer bereikbaar vanaf 8.00 uur.

Bron: Gemeente Bergen op Zoom