Al veel kaarten verkocht, BOV last extra avond ‘The Wiz’ in

BERGEN OP ZOOM – Van vrijdag 31 maart tot en met zondag 9 april staat de BOV in schouwburg De Maagd met de swingende theaterproductie 'The Wiz'. De kaartverkoop loopt zó goed dat is besloten een avond extra te spelen.

De door de BOV opgevoerde Nederlandse versie van 'The Wiz' is geïnspireerd op de succesvolle filmversie met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. Met wereldhits als  'Ease On Down The Road' en 'A Brand New Day' is dit moderne sprookje een echte feelgood musical.

Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikken man zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

De BOV brengt dit spektakel op de Bergse planken van De Maagd en het publiek heeft er blijkbaar zin in. De run op de kaarten is zo groot dat Stichting BOV 'nee verkopen' wil voorkomen. Daarom wordt op dinsdag 4 april een extra voorstelling gespeeld, laat PR-man Roel Soffers weten.