Auto ondersteboven in de sloot bij Lepelstraat

LEPELSTRAAT – Bij een ongeval op de 's Heerenhoefweg tussen Lepelstraat en Steenbergen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt. Hun auto kwam ondersteboven in een droge sloot terecht. Beide inzittende zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

De melding van het ongeval kwam even na half drie binnen. De meldkamer stuurde direct een tweetal ambulances, de traumahelikopter, de brandweer en diverse politievoertuigen ter plaatse. Bij een eenzijdig ongeval is door nog onbekende oorzaak een auto ondersteboven in de sloot terecht gekomen. De komst van de Rotterdamse traumahelikopter bleek al snel na de melding niet meer nodig. Beide inzittende van het voertuig zijn met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de opgeroepen brandweer kon al snel terugkeren naar de kazerne.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de auto weer uit de sloot te takelen. Het ongeval werd in eerste instantie gemeld op de Halsterseweg in Steenbergen, deze locatie bleek al snel niet te kloppen.

Bron en foto's: 112 Markiezaten (voor al je 112-nieuws uit de regio)