Automobilist (24) gooit drugs uit auto

BERGEN OP ZOOM – In Gageldonk-West is dinsdagavond een automobilist betrapt op het bezit van drugs. Politieagenten zagen een 24-jarige Bergenaar voorbijscheuren ter hoogte van de Ericalaan, die vervolgens een stopteken van de politie negeerde. De verdachte probeerde tijdens de achtervolging zijn drugs uit het portierraam te gooien, maar het zakje werd gevonden en de man is ingerekend. Het gaat vermoedelijk om cocaïne en hennep.

Rond kwart voor zeven 's avonds reed de verdachte met hoge snelheid over de Ericalaan. Agenten gaven de man een stopteken, maar de Bergenaar negeerde dit en reed door. De agenten zetten vervolgens met hun dienstwagen de achtervolging in. Daarbij zagen ze dat de man iets uit het raam gooide. Vervolgens zette hij zijn auto op de Bijvang aan de kant.

Plastic tasje

In het plastic tasje dat de verdachte probeerde te lozen zaten verschillende soorten drugs. De man is vervolgens meegenomen naar het politiebureau en de verdovende middelen zijn in beslag genomen. Na zijn verhoor is de verdachte naar huis gestuurd met een proces-verbaal.

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant