Bergen op Zoom zwaaide de Sint uit

BERGEN OP ZOOM – Het was een unicum in de 100-jarige geschiedenis van de door Stichting Sint Nicolaas georganiseerde vieringen en activiteiten: op zondag 6 december vertrok de pakjesboot ook echt vanaf de Bergse loskade en kon iedereen de Pieten en Goedheiligman uitzwaaien. En zelfs dat werd nog even spannend…

Sint en zijn Pieten gingen aan boord van Pakjesboot 11 en werden uitgezwaaid door heel veel kinderen vanaf de kade. Maar de boot kon nog niet vertrekken, even leek het erop dat de Pieten Joachimo en Danielo te laat waren. Gelukkig kwam ook dat allemaal goed en kon het schip toch van wal. Wat de Sint en zijn Pieten betreft was deze ontmoeting met al die Bergse kids zéker geen afscheid maar een afspraak om elkaar volgend jaar op 12 november weer te zien!

De organisatie zette hiermee een feestelijke punt achter een indrukkende serie activiteiten, die in het kader van het 100-jarige bestaan nog harder glansden dan andere jaren. Stichting Sint Nicolaas laat weten terug te kijken op een 'onvergetelijk Jubileumjaar', mét een hoofdletter! Langs deze weg geven wij graag hun hartelijk dank-je-wel door aan alle lieve kinderen en hun families voor zoveel belangstelling, ook namens de Sint en de Pieten.

Foto's: Stichting Sint Nicolaas

Klik hier voor meer foto's.