Bergenaar (33) vast na mishandeling vriendin

De Bergenaar is door de politie opgepakt nadat hij zijn vriendin in haar woning in Roosendaal had mishandeld. (archieffoto).

ROOSENDAAL / BERGEN OP ZOOM – Een 33-jarige Bergenaar is vannacht aangehouden in Roosendaal, nadat hij zijn (ex)vriendin zo hebben mishandeld. Dat zou rond twee uur 's nachts gebeurd zijn bij de vrouw thuis, aan de Beetslaan. Zij is met meerdere verwonindingen ter controle overgebracht naar het Bravis ziekenhuis in Roosendaal; de man zit vast in afwachting van zijn verhoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling.

De politie moest enkele uren daarvoor al optreden bij een ander geval van huiselijk geweld in Roosendaal; dat was in een woning aan de Jan Vermeerlaan. Omstreeks 21.00 uur hebben agenten daar een 19-jarige man aangehouden. Zijn ex-vriendin heeft aangifte gedaan tegen hem, omdat hij haar zou hebben mishandeld. De man is overgebracht naar een politiecel en zal vandaag verder gehoord worden over dit feit. De vrouw is lichtgewond geraakt aan haar hoofd, aldus de politie.

Bron: Politie RE Zeeland-West-Brabant