Bergenaar (35) opgepakt na burenruzie Oudenbosch

BERGEN OP ZOOM – Een 35-jarige Bergenaar is gisterenmiddag aangehouden, nadat hij eerder die dag zich had bemoeid met een burenruzie in Oudenbosch. Daarbij had hij een schreeuwende buurvrouw een duw gegeven. De vrouw belandde tegen een muur en deed vervolgens aangifte. De man is op het politiebureau in Begen op Zoom over het voorval verhoord en weer in vrijheid gesteld.

De ruzie ontstond tussen een twee buren aan de Spuilaan in Oudenbosch, die volgens de politie al langere tijd met elkaar in onmin leven. De Bergenaar was op bezoek bij één van hen. Toen hij naar buiten ging, ontstond er een woordenwisseling die escaleerde waarbij de vrouw begon te schelden. Daarop besloot de man in te grijpen en gaf de vrouw een duw.

Politie gebeld

Later deed de vrouw aangifte en verklaarde daarbij dat zij de schaafwonden in haar gezicht had opgelopen door de bewuste duw. Ze zou met haar gezicht tegen een muur zijn aangekomen. De Bergenaar, die inmiddels weer thuisgekomen was, werd in zijn woning aangehouden en meegenomen maar het bureau. Daar heeft hij een verklaring afgelegd, waarna hij weer mocht gaan.

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant