Binnenstadslab op zoek naar Bergse ‘Shopstars’

BERGEN OP ZOOM – Het Binnenstadslab probeert op allerlei manieren nieuwe impulsen in het Bergse centrum te stimuleren. Met het concept 'Shopstars' is een nieuw fenomeen geïntroduceerd. Mensen met een goed idee worden uitgedaagd om daar in vier maanden een echt gestart bedrijf van te maken.

'Shopstars' wordt zelfs een tv-programma bij ZuidWest TV. De aangemelde kandidaten moeten in vier maanden tijd omgetoverd zijn tot echte ondernemers, met voldoende basiskennis en natuurlijk enthousiasme om een eigen winkel of horecazaak te runnen. Dat gebeurt tijdens de Retail Academy, die ook andere starters en gevestigde ondernemers gaat bijspijkeren.

De deelnemers aan 'Shopstars' krijgen van het Binnenstadslab voor een bepaalde periode een ruimte aangeboden, alwaar zij hun bedrijf gaan vestigen en opzetten. Dat houdt de drempel voor deelname laag. Wie die de door het Binnenstad 'gouden kans' genoemde uitdaging wil aangrijpen, moet snel zijn. Aanmelden kan tot en met zondag 4 september, door een mail te sturen naar:  binnenstadslab@bergenopzoom.nl

Voor meer informatie kun je terecht ook kijken op www.binnenstadslab.nl of bellen naar 06-46017248.