Bloemetje en belofte hernieuwd onderzoek voor Bergse Amy Hachmer

BERGEN OP ZOOM / WOENSDRECHT – Toen de uit Bergen op Zoom afkomstige Amy Hachmer vorig jaar met een vriendin een rit ging maken in Woensdrecht, met paard en wagen, ging het behoorlijk mis. Ze werden afgesneden door een auto. De dames waren zeer ontevreden over de wijze waarop de politie deze zaak opnam. Daar is nu verandering in gekomen.

Amy en haar vriendin Marissa Jaspers uit Ossendrecht besloten eind juli 2016 een ritje te gaan maken met  paard en wagen. Ze werden echter ingehaald en gesneden door een Volswagen Polo met twee inzittenden. Het paard schrok zo dat het dier losbrak en wegliep. De Wagen belandde in de sloot en Marissa eronder. Zij heeft de nodige medische hulp moeten ondergaan om hier van te herstellen.

Grote frustratie

De dames deden natuurlijk aangifte en vertelden ook te weten wie de inzittenden van de Polo waren. Er zou zelfs een getuige zijn, meldde de politie toen, en er werden camerabeelden bestudeerd. Toch kwam het maar niet van aanhoudingen of andere resultaten, tot grote frustratie van de slachtoffers. Via Facebook en de media lieten ze hun ongenoegen blijken hierover, nadat ze te horen kregen van een politiefunctionaris dat er niets meer met de zaak was gedaan.

Dat bleek volgens een woordvoerder een intern misverstand en hierover hebben Amy en Marissa inmiddels een gesprek gehad bij Politieteam Bergen op Zoom. Op Facebook vertelt Amy dat ze niet alleen tekst en uitleg kreeg, maar ook een bloemetje en excuses. Ze hoopt dat de kwestie alsnog snel wordt afgerond.

Bron: Facebookpagina Politieteam Bergen op Zoom