Bobbel in onderbroek drugshandelaar blijkt boksbeugel

BERGEN OP ZOOM – Agenten ontdekten bij de fouillering van een 33-jarige drugshandelaar uit Bergen op Zoom een wel heel bijzondere bobbel in diens onderbroek: het bleek te gaan om een boksbeugel die de de man daar had verstopt. De handelaar is zaterdagmorgen betrapt nadat hij zich in zijn auto verdacht ophield bij de Halsterseweg. Een tweede inzittende van de auto kon vrijuit gaan. In de auto zijn een handelsvoorraad soft- en harddrugs en een stroomstootwapen aangetroffen. De verdachte zit inmiddels vast in Breda.

De drugshandelaar liep zaterdagochtend vroeg tegen de lamp toen hij met zijn auto geparkeerd stond op het fietspad langs de Halsterseweg. Rond half vijf 's morgens zagen surveillerende agenten de auto, met de verlichting aan, en roken onraad. Als tijdens de identiteitscontrole blijkt dat de twee inzittenden in het verleden de Opiumwet hebben overtreden wordt het voertuig aan een grondige inspectie onderworpen.

Gripzakjes

Op diverse plekken worden gripzakjes met amfetamine, pos en hennep, hashblokjes en een flesje met GHB en pillen gevonden. Een weegschaaltje en een stroomstootwapen sluiten de rij van verboden goederen. Omdat de bestuurder verklaart dat de spullen van hem zijn, wordt hij voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex in Breda. Tijdens zijn fouillering komt daarbij de boksbeugel uit zijn onderbroek tevoorschijn. 

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant