Brabant Stoet live te zien op ZuidWest TV

BERGEN OP ZOOM / NOORD-BRABANT – ZuidWest TV brengt in samenwerking met Omroep Brabant op zondag 16 september de Brabant Stoet live op televisie en internet. Met name voor de thuisblijvers voor wie zo lang staan geen optie is.

De Brabant Stoet is een groots opgezet en uniek festival van de lopende en rijdende cultuur uit Noord-Brabant en Belgisch Brabant. Stadsreuzen, straattheatergroepen, historische voertuigen, carnavalswagens, gilden, alles komt voorbij langs de route en op de Grote Markt. Vanaf daar wordt het live uitgezonden in een co-productie van Omroep Brabant en Omroep ZuidWest.

Live commentaar en interviews

De presentatie is in handen van Willem-Jan Joachems (Omroep Brabant) en Maarten van den Boom (ZuidWest TV). Ook Sanneke van den Boom is van de partij. Zij gaat als verslaggever interviews houden met de genodigden die op de Grote Markt van het spektakel komen genieten.

De Brabant Stoet wordt door ZuidWest live uitgezonden om 14:15 uur op tv en internet, onder meer met een livestream via Facebook (link). Ook Omroep Brabant zendt de stoet live uit, in ieder geval op tv.

Je leest hier meer over de stoet.

Archieffoto: Reuzenstoet 2012