Cheque van 1735 euro voor Kip en Apie bij heropening De Mooij Fietsen

Op de foto: Hilde en Edwin van stichting Kip en Apie (rechts) met de cheque, samen met Kees en Moniek de Mooij (links) van De Mooij Fietsen. (Foto: Kip en Apie)

BERGEN OP ZOOM – Fantastisch nieuws voor Kip en Apie! De stichting die kinderfeestjes organiseert voor kinderen in een moeilijke thuissituatie, mocht vrijdag een cheque van 1735 euro in ontvangst nemen. Het geld is bijeengebracht bij de feestelijke heropening van De Mooij Fietsen aan de Zuidoostsingel.

Kees en Moniek de Mooij hebben hun fietsenwinkel de afgelopen maanden ingrijpend vernieuwd en gerenoveerd. Dinsdag 11 februari was de officiële heropening van hun zaak, waarbij vele tientallen gasten langs kwamen. Kees en Moniek vroegen van de genodigden geen bloemen of cadeau’s, maar in plaats daarvan donaties voor het goede doel; in dit geval Kip en Apie.

Pannekoeken-picknick

“We zijn super blij met dit gebaar”, zegt voorzitter Hilde Bruning van Kip en Apie. Zij en Edwin waren namens de stichting de cheque in ontvangst nemen. En wat ze met het geld gaan doen? “Dat gebruiken we voor de pannenkoeken-picknick van 20 juni. Daarbij zijn zo’n honderd kinderen aanwezig. Het belooft een écht festijn te worden dat in het teken staat van het vijfjarig bestaan van Kip en Apie”, aldus een dolgelukkige Hilde.