De afterparty Parkies in Gebouw-T

Vanaf donderdag 13 juli zullen de Parkies feesten op het Wilhelminaveld weer plaatsvinden. Na de succesvolle afterparty’s in Gebouw-T van vorig jaar, komt hier weer een vervolg aan.

Zes donderdagen lang zullen verschillende dj’s uit de regio er een tof feest van maken. Vanaf 21:30 uur tot en met 00:30 uur kan men komen dansen, borrelen en feesten. Natuurlijk is de entree gratis

Wat en wanneer

Parkies start op donderdag 13 juli met het eerste concert op het Wilhelminaveld in Bergen op zoom, de eerste van zes concerten in totaal dit jaar. Als het concert klaar is dan is er nog de mogelijkheid om te komen dansen in Gebouw-T. Elke donderdag staat er een andere dj klaar om de heerlijkste plaatjes door de speakers te laten knallen. Toffe aankleding is aanwezig en lekker drankjes staan natuurlijk koud.


En het fijne is dat Gebouw-T vanaf het Wilhelminaveld zo binnen te lopen is. Gebouw-T is namelijk gevestigd aan het Wilhelminaveld, waar de Parkies feesten plaatsvinden. De entree is daarnaast ook gratis.


Lokale DJ’s

Elke donderdag gaat het een groot feest worden. Nog leuker is dat de dj’s uit Bergen op Zoom of uit de regio komen. De eerste dj is Am-Sane, uitgevlogen naar Amsterdam, maar gewoon weer teruggekeerd naar Bergen op Zoom en zal de beste liedjes uit de jaren 90 en 00 laten horen.

Als tweede komt Vanessa Vinyl die met echte vinyl plaatjes er een feest van maakt. Daarna komen drie jonge dj’s die ook in grotere steden als Breda, Eindhoven en Amsterdam furore maken. L-Dinero, Fhonix en Isa belle staan op 27 juli, 3 en 10 augustus in Gebouw-T. De laatste die aantreden zijn ‘De Stagebegeleiders’ op 17 augustus.

Meer info

Alle informatie staat op de site van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl. Entree is gratis en de dj start om 21:30 uur. Het laatste liedje zal om 00:30 uur te horen zijn.