De BOV zoekt nieuw talent

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – Nog maar kort geleden beleefde de BOV de laatste voorstelling van AIDA. Inmiddels is de organisatie alweer begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe productie. Welke dat wordt blijft nog even geheim maar er wordt wel nieuw talent voor gezocht.

Ben jij tussen de 18 en 45 jaar, heb jij ervaring, kun je zingen, dansen en spelen en wil je lid worden van een actieve vereniging? Kom dan auditie doen! Geef je op voor 15 juni aanstaande. De BOV daagt met name mannelijke talenten uit om auditie te doen.

De audities worden gehouden op zaterdag 29 juni vanaf 10.00 uur in het Facilitair Bedrijf aan de Blokstallen 3. Aanmelden kan via ilse@stichtingbov.nl. Vervolgens krijg je nadere informatie toegestuurd.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk of misschien wel een halve auditie. Daarom wordt je gevraagd één zangnummer voor te bereiden op basis van jouw stemsoort. Daarnaast vragen we je een spelscène voor te bereiden en tijdens de auditie krijg je een choreografie aangeleerd. Het zangnummer en de spelscène krijg je vooraf toegestuurd.

Nieuwe titel
Zoals gezegd, de nieuwe titel moet nog even geheim blijven maar wie nieuwsgierig is doet er goed aan de BOV te volgen via social media. Binnenkort wordt dit onthuld namelijk. Meer informatie over Stichting BOV lees je op www.stichtingbov.nl.

David Beale