De Sint komt ook langs bij wie het niet zo breed heeft

WST-BRABANT – Stichting Sint west Brabant verzorgt dit jaar opnieuw gratis huisbezoeken bij kinderen in deze regio, die het wat minder hebben. De Goedheiligman neemt zelfs een presentje voor ze mee, dat ze vooraf uit kunnen zoeken in de online ‘speelgoedkamer’ van de Sint.

Om dit alles mogelijk te maken doet de organisatie geregeld een beroep op sponsors, bestaande uit bedrijven en particulieren. Wie nog mooie (gezelschaps)spelletjes of ander speelgoed heeft liggen (wel intact natuurlijk) wordt verzocht dit te melden via de Facebookpagina. De Sint zorgt daarna dat het een goede bestemming krijgt.

Dweilband(s) gezocht

Deze stichting is eveneens nog op zoek naar een dweilband die voor gezellige en bijpassende muziek kan zorgen bij de intocht, op 17 november in Lepelstraat. Ook dan kun je dit via Facebook aangeven. En hetzelfde geldt voor de Lampionnenoptocht op 23 november.

Privé en bedrijfsbezoek

Om dit allemaal mogelijk te maken zijn Sint en Piet ook te boeken voor privé en bedrijfsbezoeken. Dat kan via de website. En maak je geen zorgen, ze komen niet met het hele gezelschap op de foto.