Diefstallen bij Bergse apotheken in tv-programma Opsporing Verzocht

BERGEN OP ZOOM  / HILVERSUM – De politie is nog altijd op zoek naar een tweetal dat in Bergen op Zoom bij twee apotheken voor honderden euros aan artikelen stal. Het landelijke tv-programma Opsporing Verzocht besteedt er deze week aandacht aan.

De gemeente Bergen op Zoom haalt het landelijke programma opnieuw. Vorige week nog was de overval op een Halsterse snackbar aan de beurt. Deze keer gaat het over een 'stelletje' dat voor een aardig bedrag aan producten stal bij twee apotheken, op 27 september en 8 november 2016.

Er is ook al aandacht aan het duo besteed in het tv-programma Bureau Brabant. Op dinsdag 27 septemer werd voor honderden euros aan gezichtscreme gestolen bij de Mediq Apotheek aan de Pastoor Jutenlaan. Anderhalve week later was de BENU Apotheek aan de Zandstraat aan de beurt. In Opsporing Verzocht wordt opnieuw aandacht gevraagd worden voor deze diefstallen. Er is de politie blijkbaar veel aan gelegen deze dieven te pakken.

De zaak staat geregistreerd onder nummer 2016-251471.Informatie kan worden aangeleverd via dit online tipformulier. Bellen mag natuurlijk ook: 0900-8844