Infomiddag ecologische woongemeenschap Het Oererf

Datum 19/01/2020 -
Tijden 13.30 - 16.30 uur
Locatie Bezoekerscentrum De Kraaijenberg
Toegangsprijs n.v.t.
Organisator Ecologische woongemeenschap Het Oererf
Website www.oererf.org

De Oererfmiddag is een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden van ecologische woongemeenschap Het Oererf. Hier kun je al je vragen stellen, meedenken, toekomstige bewoners ontmoeten of je bij laten praten over de laatste ontwikkelingen.

Het Oererf timmert al drie jaar aan de weg om dit woonproject weg te zetten. Inmiddels is de groep uitgebreid naar vijf huishoudens, allemaal enthousiaste mensen met een eigen achtergrond maar hetzelfde ideaal: ecologisch en gezamenlijk wonen.

Voor wie is het?

Het Oererf is voor iedereen die duurzaamheid interessant vindt, graag bezig is met gezond, natuurlijk en zelfvoorzienend leven, (moes)tuinieren en/of ecologische (zelf)bouw. Het Oererf komt op de Brabantse Wal en zal worden gebouwd voor acht huishoudens, ieder mer een eigen woning, die samen een erf gaan runnen.

Doel van Het Oererf is het verkleinen van de eigen ecologische voetafdruk, samen delen/zorgen en een regionale voorbeeldfunctie vervullen. Iedereen, los van leeftijd of achtergrond, met partner, gezin of alleenstaand, is welkom. Er zijn nog woningen beschikbaar. Meer hierover lees je op de website van Het Oererf.

Kom je ook?

Alle bezoekers brengen iets lekkers mee (vegetarisch of veganistisch) voor bij de koffie en thee. Kinderen zijn welkom en kunnen op de Kraaijenberg buiten spelen. Het is wel nodig dat je tevoren opgeeft dat je komt, via het contactformulier op de website.

Evenementenkalender