Gemaskerd duo berooft vrouw in Wouwsestraat

BERGEN OP ZOOM – Een 25-jarige Bergse is woensdagavond rond half twaalf in de Wouwsestraat beroofd. Een man en een vrouw maakten onder bedreiging van een mes het slachtoffer haar donkergroene handtas en blauwe stoffen tas afhandig. Beide daders droegen een capuchon en hadden hun gezicht bedekt.

De vrouw liep vanaf het treinstation richting het centrum. Ter hoogte van de ijssalon in de Wouwsestraat hoorde zij voetstappen naderen. Vervolgens werd ze vastgepakt door een gemaskerde vrouw en werd er een voorwerp, mogelijk een mes, op haar keel gezet. Een tweede persoon, vermoedelijk een man, maakte haar de tassen afhandig. Vervolgens renden het tweetal weg in de richting van de V&D. De vrouw geschrokken maar ongedeerd achterlatend.
 

Signalement

De daders zijn een man en een vrouw. De vrouw is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een slank postuur. Zij droeg zwarte bovenkleding en een capuchon. Over haar gezicht droeg ze een zwarte zakdoek. De man is ongeveer 1.70 meter lang en heeft breed postuur; hij droeg zwarte bovenkleding met een capuchon en zwarte gezichtsbedekking.
 

Getuigen

De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Mensen die getuige waren van deze beroving  worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Ook als men rondom de plaats en het tijdstip van de beroving verdachte personen heeft gezien die aan de beschrijving voldoen, verzoekt de politie dit te melden. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, via nummer 0800-7000.

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant